Jokijuoksu, Jenni & Laura - Kuva: Satu Nyström

Glaesihross Oy

Glaesihross Oy on vuonna 2012 perustettu, islanninhevosiin erikoistunut, täyden palvelun hevosalan yritys. Glaesihrossilla painottuvat käytännöllisyys, jatkuvuus, ammattimaisuus ja toimintamme lähtökohtana on aina saattaa ihmisten ja hevosten tarpeet sopusointuun. Nämä periaatteet näkyvät niin hevosten kuin ihmisten valmennuksessa, hevosten välityksessä sekä hevos- ja tallivaruste myynnissämme.

Hevosten ja ratsukoiden koulutuksesta ja valmentamisesta vastaa askellajiratsastuksen ammattilainen, Jenni Kurki, vuosien kokemuksella. Olit sitten ostamassa tai myymässä hevosta voit aina luottaa asiantuntevaan ja puolueettomaan neuvontaamme. Hevos- tai tallivarusteita hankkiessasi pyrimme aina antamaan mahdollisimman totuuden mukaisen kuvan siitä miten tuotteemme voi täyttää sinun tarpeesi.

Henkilöstö

Jenni Kurki

Jenni on valmistunut 2008 Islannissa toimivasta Hólarin yliopistosta (Hólar University College) nimikkeellä "Nuorten hevosten kouluttaja ja ratsastuksen ohjaaja". Kaksivuotinen opintokokonaisuus on erikoistunut juuri islanninhevosten käsittelyyn, kasvatukseen, koulutukseen sekä islanninhevosratsastuksen ohjaukseen.

Jenni on systemaattisesti yli 10 vuoden ajan hakenut käytännön kokemusta alansa merkittäviltä osaajilta, niin ulkomailta kuin Suomestakin. Syksyllä 2008 Jenni palasi Islannista oppeinensa Suomeen ja perusti toiminimellään toimivan yrityksensä. Glaesihross perustettiin vuonna 2012. Jenni kouluttautuu edelleen jatkuvasti ja kehittää omaa ammattitaitoaan. Takana on jo satojen hevosten perus- ja askellajikoulutus, lukuisien hevosten jalostusarvosteluun valmistelu ja kilpailuttaminen. Jatkuva palava halu kehittyä taitavammaksi hevosen kouluttajaksi, ratsastajaksi ja valmentajaksi on kehitystä ja kouluttautumista eteenpäin ajava voima.

Jennin CV

Jenni Kurki

Niklas Viileinen

Niklas Viileinen

Pilli

Pilli

Pulla

Pilli
Lumppari tallissa - Kuva: Satu Nyström

Talli Glaesihross

Talli Glaesihross sijaitsee Nukarin luonnonkauniissa maisemissa, hyvien kulkuyhteyksien päässä, noin 45 kilometriä Helsingistä pohjoiseen. Tilaa ympäröi hyvät ratsastusmaastot ja hevosystävällinen naapuristo...

Katso myös