Islanninhevoset myynnissä

Islanninhevosten myyntipalvelut

Glaesihrossilta saat ammattimaista apua islanninhevosesi myyntiin vuosien kokemuksella. Meille on tärkeää, että jokainen välittämämme hevonen löytää oikean ihmisen ja käyttötarkoituksen. Meille on ensiarvoisen tärkeää ylläpitää vastuullinen ja luotettava maineemme hevoskaupassa myös tulevaisuudessa.

Myyntiin valmisteleva läpiratsastus

Palvelu soveltuu niille hevosille, jotka eivät ole koulutuksellisesti heti myytävissä ja vaativat intensiivisemmän treenijakson myyntiä varten. Myyntiin valmisteleva läpiratsastus on normaalia treenijaksoa vastaava, eikä hevosen myynti ole sopimuksessa sitova. Omistaja voi myös päätyä pitämään hevosensa itse tai koulutusjakson loputtua jättää hevosen varsinaiseen myyntivälitykseen.
Palvelun sisältö:
 • Koulutuksen ja ylläpidon
 • Kuvat myyntilmoitukseen ja myyntivideon, kun myynnistä on tehty päätös ja hevonen on myyntivalmis. Materiaalin julkaisu Glaesihrossin kotisivuilla ja fb-sivuilla, sekä muissa soveltuviss myyntikanavissa.
 • Sopivien ostajien vastaanottaminen, hevosen esittely ratsain ja testiratsastuksien järjestäminen
 • Myyntipaikka

  Palvelu soveltuu hevosille, jotka ovat heti myyntivalmiita, eivätkä vaadi varsinaista läpiratsastusjaksoa. Hevosia ylläpito ratsastetaan resurssien mukaan, kuitenkin vähintään 2krt/vko. Omistaja voi käydä myös itse liikuttamassa hevostaan sovitusti. Jotta otamme hevosta myyntiin, on siitä oltava tehtynä melko tuore eläinlääkärin suorittama ostotarkastus. Tarkastuksen laajuus sovitaan yksilöllisesti.
  Palvelun sisältö:
 • Ylläpito + ylläpitoratsastus 2 krt viikossa
 • Kuvat ja/tai myyntivideon ja niiden julkaisu Glaesihrossin kotisivuilla, fb-sivuilla ja muissa myyntikanavissa.
 • Sopivien ostajien vastaanottaminen, hevosen esittely ratsain ja testiratsastuksien järjestäminen
 • Mainonta ja myyntituki etänä

  Palvelu soveltuu niille hevosille, joita olemme aikaisemmin kouluttaneet tai se on huolellisesti testiratsutettu Jennin toimesta. Pääasia on, että tunnemme hevosen niin hyvin, että sen etämarkkinointi on mahdollista. Palvelu sopii niille asiakkaillemme, jotka kykenevät itse vastaamaan hevosen ratsuttamisesta ja ylläpidosta, mutta kaipaat apuja myynnissä ammattilaiselta, jolla laajemmat verkostot ja asiakaskunta. Omistaja kykenee itse esittämään hevosen ostajille ja järjestämään koeratsastuksen luonaan. Mikäli tämä ei ole mahdollista, voidaan koeratsastus järjestää myös tiloissamme.
  Palvelun sisältö:
 • Myyntimainoksen ja muun myyntimateriaalin (kuva, video) julkaisu yrityksemme kotisivuilla ja fb-sivuilla, sekä sovitusti muissa myyntikanavissa
 • Yhteydenotot ostajaehdokkaihin
 • Hevosen testiratsutus myyntiä varten

  Testiratsutus Testiratsutus sisältäen myyntikuvat ja myyntivideon Kaikki hinnat sisältävät alv 24%
  Myynnissä olevat islanninhevoset

  Myynnissä olevat hevoset

  Kauttamme on myynnissä jatkuvasti vaihtuva valikoima islanninhevosia sekä Suomessa, että Islannissa.

  Katso myös