Lumppari tallissa - Kuva: Satu Nyström

Talli Glaesihross

Talli Glaesihross sijaitsee Nukarin luonnonkauniissa maisemissa, hyvien kulkuyhteyksien päässä, noin 45 kilometriä Helsingistä pohjoiseen. Tilaa ympärövät hyvät ratsastusmaastot ja hevosystävällinen naapurusto.

Talli

Tallirakennuksessa on 20 tilavaa karsinaa, joista kuusi ovat kalterillisia orikarsinoita. Tallin käytävä on 4m leveä, joten tilaa on riittävästi useammalle hevoselle kerrallaan. Korkean katon ansiosta myös ilmatilaa on riittävästi, jolloin ilman laatu pysyy hyvänä. Tarvittaessa ilmanvaihtoa tehostaa koneellinen ilmanvaihto. Tallista löytyy myös lämpimällä vedellä varustettu 4m x 3m iso vesiboksi. Lisäksi tallirakennuksesta löytyy pienkeittiöllä varusteltu lämmin satulahuone sekä rehu-/loimienkuivatushuone.

Islanninhevostalli sisältä

Kenttä

Ratsastuskenttä on kooltaan 25m x 40m ja pintana on käytetty kivituhkaa. Pinta on askellajiratsastukseen sopivan napakka, mutta ei liian kova hevosten jaloille. Pimeinä aikoina kentän valaistuksen hoitaa 4 valonheitintä kentän pitkillä sivuilla.

Ratsastuskenttä

Täysihoitoa Islanninhevosille

Talli Glaesihross tarjoaa islanninhevosille täysihoitopalvelua ja siinä ohessa omistajilleen iloa ja hyvää yhdessä olemista ja tekemistä. Tallillamme on tätä nykyä 10 - 12 yksityisomistuksessa olevaa täysihoidettavaa hevosta. Vaihtuvuus on suhteellisen pieni, mutta aina elämäntilanteiden muuttuessa saattaa paikkoja vapautua.

Täysihoidossa olevat asiakkaamme ovat etuasemassa tallilla järjestettäville kursseille ja koulutuksiin. Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisuuden aktiiviseen valmentautumiseen ja hyviin harrastusmahdollisuuksiin, kunkin omalla haluamallaan tavalla.

Asiakkaillamme on käytössään vapaasti ratsastuskenttä sekä maanomistajien kanssa sovitut vaihtelevat ratsastusmaastot. Hevoset tarhataan oreja lukuun ottamatta pienlaumoina ja kesäisin kaikilla hevosilla on mahdollisuus säännösteltyyn laidunnukseen tilamme omilla laitumilla.

Hevosille tarjoamme luotettavaa yksilöllistä ja hyvää hoitoa, jolloin täysihoitoasiakkaidemme ei tarvitse päivittäin huolehtia hevostensa hyvinvoinnista. Panostamme ruokinnassa laadukkaisiin perusrehuihin ja hevosten päivittäiseen asiantuntevaan terveydentilan ja hyvinvoinnin seurantaan ja käsittelyyn.

Katso täysihoitoon sisältyvät palvelut ja ehdot tästä: HOITOSOPIMUS.PDF

Islanninhevosten koulutusta

Islanninhevosten koulutus

Tarjoamme ammattitaitoista ratsutusta kaiken tasoisille islanninhevosille. Hevosten koulutuksesta ja ratsutuksesta vastaa Islannissa Hólarissa kouluttautunut hevosalan ammattilainen, Jenni Kurki...

Islanninhevossatulat & Islanninhevosvarusteet

Katso myös