Karlslund

Kontakt2 sovitus ja sovitusapu Nurmijärvellä onnistuu veloituksetta. Muualle Suomeen maksat vain postimaksun.

Klikkaa alla olevasta linkistä ja jätä meille yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä sovitusaikataulusta.

Tilaa satula/sovitus

K3 - Satula

K3 satula on Karlslundin aikaisempien suosittujen satulamallien (s-satula ja K2-satula) eräänlainen risteytys.K3 satulan on hyvin ratsastajaa tukeva satula ja malliltaan hevoselle lyhyt. Satulan valmistuksessa on käytetty ensiluokkaisia materiaaleja. Satulan runko on erittäin joustava ja rungon erikoisominaisuutena on sen iskunvaimentava rakenne. Lisäksi rungon rakenteessa on keskitytty painon tasaiseen jakautumiseen hevosen selälle. Satulan leveys on muokatavissa itse vaihdettavan etukaaren myötä. Etusiiven muotoilulla on vapautettu lisää tilaa hevosen etuosalle ja lapojen liikkuvuudelle. Satula on latex täytteinen ja sen muotoilu on toteutettu niin, että istuvuus olisi optimaalinen ja kontakti hevoseen erityisen hyvä.

Satula saatavilla 16" ja 17" kokoisena (paneelien pituudet 44cm ja 46cm).

Hinta: 1600,00 €

(hinnat sis. alv 24%)

Kontakt2 - Satula islanninhevosille

Kontakt2 - Satula

Rungoton satula, joka antaa erinomaisen tuen ratsastajalle ja on miellyttävä istua. Mahdollistaa erityisen hyvän kontaktin hevoseen ja sen liikkumiseen ja siiven etuosan muotoilulla on pyritty parantamaan hevosen lapojen vapaata liikkumista. Satulassa on etukaari, mikä varmistaa, ettei se paina hevosen säkää ja selkärangalle on reilu tila, kuten rungollisissa satuloissa.

Saatavana 2 koossa. 16" 44cm ja 17" 46cm. Laadukasta nahkaa ja värivaihtoehtoina musta tai ruskea nahka

Hinta: 1130,00 €

(hinnat sis. alv 24%)

Kontakt2 - Satula islanninhevosille

S - Satula

Karlslundin S-satulan etuosan, polvitukien ja satulan paneelien muotoilulla pyritään antamaan hevosen lavoille optimaalista liikumisvapautta. Satula on erittäin miellyttävä istua ja antaa hyvän kontaktin hevoseen. Satula on malliltaan yksisiipinen, mikä tuo ratsastajan lähelle hevosta. Satulan runko on erityisen hyväksi ja suosituksi todettu Karlslundin oma malli, aavistuksen joustava, mikä mahdollistaa vapaan liikkuvuuden myös hevosen selälle.

Istuinosa on keskiverto syvä ja pehmeä istua. Satulan malli on suhteellisen lyhyt, joten se sopii myös lyhyt selkäisemmille hevosille. Paneelit ovat lateksi täytteiset. Satulan leveyttä voi itse muuttaa vaihdettavan etukaaren avuilla, joita on 7 eri kokoa. Saatavana 2 koossa. 16" (44cm) ja 17" (46cm).

Laadukasta nahkaa ja värivaihtoehtoina musta tai ruskea nahka. Myös polvitukien muoto on valittavissa lyhyen ja pitkän välillä.

Hinta: 1630,00 €

(hinnat sis. alv 24%)

S2 - Satula islanninhevosille

K2 - Satula

Karlslund K2 on lyhyt satula, missä on hyvin tilaa ratsastajalle. Erityisenä ominaisuuten mainittakoon erinomainen, joustava ja vahva satulanrunko, jolla on erityinen kyky vaimentaa iskuja ja jakaa ratsastajan paino tasaisesti hevosen selälle. Etukaari on itse vaihdettavissa ja kokovaihtoehtoja löytyy 7 eri leveyttä ja rungon pituus saatavana 16,5" (45cm) tai 17,5 (47cm) koossa.

Joustava runko ja satulan yksisiipinen rakenne varmistavat hyvän kontaktin hevoseen. Mukavuutta ja tukea tuovat polvituet on täytetty erityisen pehmeällä ja muotonsa ylläpitävällä vaahtolateksilla. Myös satulan paneelien täytteenä on pehmeä ja joustava vaahtolateksi, jonka vuoksi satula istuu optimaalisesti ja hyvin hevosen selkään.

Hinta: 1490,00 €

(hinnat sis. alv 24%)

K2 - Satula islanninhevosille